OFERTA TOT NUVIS

 

 

AQUEST ANY A LA FIRA NUVIS 2012 DE GIRONA ESTAREM A L'ESTAND 161. ALLÀ US INFORMAREM DE LES MILLORS OFERTES PER EL VOSTRE DIA, OFERTES INOLVIDABLES.
 VINE I INFORMA'T.

 

 

Estand 143 NOU: FULLES AMB OLORS A XOCOLATA, ROSES... FULLS METÀLITZATS...

 

No perdem cap detall per un dia especial

 

DETALLS DE CASAMENT Entre la gamma de detalls i records de casament que Foto Estudi posa a disposició dels nuvis i parelles per a regalar als convidats, segur que s'hi troba el record adequat a cada celebració i a tots els gustos, des dels típics saquets d'anissos, fins a taulells de dames, perfums, i altres articles originals, que sempre aporten un complement de bon gust a cada enllaç.

 

INVITACIONS En un casament, la imatge és molt important. Un dels detalls més acurats de les cerimònies nupcials, son les invitacions. Per això a Foto Estudi, hi trobarà una àmplia varietat de possibilitats creatives que fugen de convencionalismes, i faciliten un record diferent del que ja està vist (puzzles, calendaris, i dissenys i troquels de formes diverses...).

 

FOTOGRAFIA DE CASAMENTS I VIDEO Reportatges fotogràfics de casaments amb les màximes garanties de qualitat, àlbums de fotografies impecables, i amb tota la discreció durant l’esdeveniment pel que fa a la presa de fotografies atenent a les necessitats de cada cas. Foto Estudi, també ofereix la possibilitat de fer les fotografies ràpides, tant per regal com per venda per als convidats dels casaments, entregant-les abans d’acabar el convit.

 

També tens la possibilitat de poder escollir la música per acompanyar les imatges del video del teu casament.

 

Per qualsevol dubte i tarifa [email protected]

 


Foto Estudi te a disposició dels nuvis una amplia gama de cotxes antics.

Rolls Royce Silver, any 1974

Mercedes Model 320,any 1960

Rolls Royce Silver Chaloud2 any 1957

FERRARI

PORSCHE
 


Dirección Empresa Lara Plano de Ubicación